Mobiliari auxiliar per a qualsevol tipus d'esdeveniment, celebració o espectacle

Podem oferir un servei integral: transport, muntatge, disponibilitat horària, lloguers per dies ...

Fundada a Barcelona el 1945, LADE s'ha convertit, gràcies als nostres clients i un equip involucrat, rigoròs i entusiasta en un empresa líder en el seu sector. Els gairebé 65 anys d'experiència en el sector del lloguer, són una garantia per donar la màxima qualitat i servei, obtenint resultats eficients. En LADE ens integrem en el seu projecte per buscar les millors solucions tant económiques com logístiques amb els millors resultats.

Per què escollir-nos?

Experiència
Els gairebé 65 anys d'experiència en el sectori del Aquiler, són una garantia per donar la màxima qualitat i serveis, obtenint resultat eficaços.
Confiança

La nostra trajectòria i el nostre treball han fet que moltes administracions així com petites i grans empreses hagin dipositat la seva confiança en nosaltres.

Servei

Per LADE nostra relació amb el client no conclou en el simple lloguer sinó que és el nostre punt de partida per oferir un servei integral (Transport, muntatge, disponibilitat hor� ria, etc.).

Sobre Lade

Fundada a Barcelona el 1945, LADE s'ha convertit, gràcies als nostres clients i un equip involucrat, rigorós i entusiasta en un empresa líder en el seu sector. Els gairebé 65 anys d'experiència en el sector del lloguer, són una garantia per donar la màxima qualitat i servei, obtenint resultats eficients.