Blog

Activitats gratis a Barcelona

Activitats gratis a Barcelona

Aquestes són les activitats de franc més destacades de l'agenda de Barcelona per hui, divendres 28 octubre 2016.

CIUTAT VELLA

Ana Maria Moix. La Filmoteca de Catalunya estrena el documental Ana Maria Moix, passió per la paraula, un viatge vital i literari de la mà de l'escriptora morta (foto) amb la participació d'aquells que la van conèixer bé. Plaça de Salvador Seguí, 9. 19.00 hores. Gratis.

SANTS-MONTJUÏC

Sexe. El psicòleg, educador i sexòleg Antoni Bolinches Sánchez pronuncia la conferència El sexe explicat ALS adolescents. La iniciació sexual: al·licient i problemes. A la Casa del Mar. Carrer d'Albareda, 1-13. A les 19.00 hores. Gratis, però amb inscripció prèvia.

LES CORTS

Poesia. El Centre Cívic Can Déu presenta el llibre Els poemes del caminant, del poeta Enrique Ibáñez, sobre la pèrdua, els dubtes i incerteses, en un món inconscient en ple enfonsament de convencions polítiques, socials i culturals. Plaça de la Concòrdia, 13. A les 19.30 hores. Gratis.

NOU BARRIS

Caminada. El casal de gent gran Vilapicina i la Torre Llobeta organitza una caminada pel carrer de Rasos de Peguera per explicar la història dels llocs, incloent restes dels aqüeductes d'Aigües de Dos Rius. Plaça de Carmen Laforet, 11. A les 10.00 hores. Gratis.

EIXAMPLE

Perú. El Centre Cívic Sagrada Família convida a la Nit d'Ànimes, amb l'objectiu de conèixer aquesta tradició al Perú. Hi haurà degustació de castanyes, espectacles de ball i música. Provença, 480. A les 17.30 hores s'ofereixen treballs manuals i jocs per a les famílies i a les 19.15 hores, el tast de castanyes. Gratis.

Barcelona Industry 4.0 agruparà 8 salons i esdeveniments del sector industrial

Barcelona Industry 4.0 agruparà 8 salons i esdeveniments del sector industrial

Els salons Expoquimia, Eurosurfas, Equiplast, In (3D) ustry From Needs to Solutions; els congressos IOT Solutions World Congress, World Congress of Chemical Engineering i World Chemical Summit, i el certamen Smart Chemistry / Smart Future, se celebraran conjuntament la propera tardor a la capital catalana sota el paraigua de la Barcelona Industry 4.0 Week, la primera edició tindrà lloc de l'1 al 6 d'octubre, al recinte firal de Gran Via.

Aquest macrocertamen convertirà Barcelona en la capital de la innovació industrial, tant en l'àmbit comercial com en el del coneixement.

VISIBILITAT

Aquests esdeveniments atrauran un miler de persones, comptaran amb uns 850 ponents internacionals i amb la participació de més de 50.000 professionals del sector per mostrar tota la cadena productiva, des de la recepció de la matèria primera fins a la producció massiva o personalitzada. L'automatització de processos mitjançant l'última tecnologia també tindrà la seva representació a la Barcelona Industry 4.0 Week. Tal com assegura el director de negoci propi de Fira de Barcelona, ​​Salvador tasque, l'entitat vol oferir als professionals de la indústria la possibilitat d'augmentar els seus contactes i oportunitats de negoci mitjançant sinergies.

"Hem apostat per reunir els nostres grans esdeveniments industrials per ajudar a promoure la innovació en els processos productius i donar suport a les empreses en la seva transició tecnològica cap a una producció més eficient, sostenible i competitiva", assegura tasque.

La quarta revolució industrial, concepte amb el qual es coneix a l'ús de les noves tecnologies per a la transformació industrial, serà el punt en comú de tots els certàmens. Expoquimia, per exemple, donarà a conèixer les últimes novetats del sector químic, i Eurosurfas farà el mateix en tractament de superfícies.

Font: expansion.com

Llogar material per a esdeveniments, actes i celebracions

Llogar material per a esdeveniments, actes i celebracions

Si estàs interessat en llogar material per a realitzar un esdeveniment, LADE és la millor opció.

Fundada a Barcelona el 1945, LADE s'ha convertit, gràcies als nostres clients i un equip involucrat, rigorós i entusiasta en un empresa líder en el seu sector.

Disposem de cadires per al lloguer dels teus events. Cadira Metàl·lica, Cadira Fusta Entapissada, Cadira Fusta. El lloguer de grades, taules, cadires o escenaris és una de les nostres grans especialitats.

El nostre segment de lloguer de taules aporta els majors nivells de qualitat del sector. En Lade hem aconseguit la confiança dels clients des de fa més de sis dècades. El nostre servei és el més integral. Comptem amb professionals, equips i tècnics qualificats per realitzar el transport, muntatge i instal·lació de tota mena d'escenaris, grades o materials. Taula de 200x80, Taula 150 Rodona, Taula Mitja Lluna.

Lloguer de tarimes de gran qualitat i bons materials, ens comprometem a oferir un servei amigable. Tarima Alumini.

Per al lloguer de carpes més professional i barat pot confiar en la nostra experiència. Carpa 4x4.

Arriba Romeo i Julieta el musical en el Gran Teatre de Liceu

Arriba Romeo i Julieta el musical en el Gran Teatre de Liceu

La tragèdia de Romeu i Julieta, immortalitzada per Shakespeare, un amor impossible, violència i mort. En 1938 Prokofiev va presentar a Brno la seva versió en un ballet considerat en aquell temps impossible de ballar per la seva complexitat rítmica.

L'obra consta amb música de Prokófiev, interpretada en directe per l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre de Liceu i dirigida per Manuel Coves.

En la seva versió han obviat els personatges secundaris i retallat l'obra fins deixar-la en hora i 20 minuts de durada, aproximadament.

Raons per les qual no perdre Romeu i Julieta

- Un dels ballets més grans de tots els temps.

- La música més cèlebre sobre la tragèdia amorosa de William Shakespeare

- La Verona de Shakespeare llegida sota el prisma de la música soviètica del segle XX.

- Lirisme i violència per a un dels ballets més coneguts sobre Romeu i Julieta.