Lloguer de Grades

Lloguer de Grades

La nostra empresa, Lade, es dedica al lloguer de grades i qualsevol altre element necessari per al seu espectacle, com el lloguer d'escenaris des de l'any 1945. Ens hem convertit, gràcies als nostres clients, en un equip involucrat, rigorós i entusiasta, en una empresa líder en el seu sector, a causa principalment als gairebé 65 anys d'experiència en el sector del lloguer, que són una garantia per donar la màxima qualitat i servei, obtenint resultats eficaços. 

La nostra trajectòria i el nostre treball han fet que moltes administracions així com petites i grans empreses hagin dipositat la seva confiança en nosaltres. 

Oferim als nostres clients un assessorament complet i la possibilitat de dur a terme tot tipus de lloguer de taules, cadires, carpes, tarimes, tot el necessari perquè el seu espectacle li surti el millor possible i tots els seus convidats gaudeixin d'una vetllada magnífica.  

Per a nosaltres la relació amb el client no conclou en el simple lloguer de grades o cadires, sinó que és el nostre punt de partida per oferir un servei integral (transport, muntatge, disponibilitat horària, etc.). 

En LADE ens integrem en el seu projecte per buscar les millors solucions tant econòmiques com logístiques amb els millors resultats. Per això són cada vegada més els clients que confien en nosaltres i que ho seguiran fent perquè ens encarreguem d'obtenir sempre els millors resultats i la seva satisfacció assegurada. 

Si busca el lloguer de grades més complet, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, l'atendrem gustosament i solucionarem tots els dubtes.

Lloguer de Grades